AS-Motor GmbH

Okružni sud Stuttgart HRB 777415

Ravnatelj: Jochen Schneider
Ellwanger Straße 15
D-74424 Bühlertann

Telefon: +49 (0) 7973 / 9123-0
E-mail: info@as-motor.de

VAT broj: DE 340 953 956

Odricanje
© Copyright
Sva prava pridržana. Tekst, slike, grafika, zvuk, animacija i videozapisi te njihovo uređenje na web stranici AS-Motora zaštićeni su autorskim pravima i drugim zakonima o intelektualnom vlasništvu. Sadržaj ove web stranice ne smije se kopirati, distribuirati, mijenjati ili staviti na raspolaganje trećim stranama ili se na neki drugi način koristi u komercijalne svrhe.

Popis zaštitnih znakova
Ako nije drugačije navedeno, svi zaštitni znakovi na web stranici AS-Motora (www.as-motor.de) zaštićeni su zakonom o zaštitnim znakovima. To se osobito odnosi na marke AS-Motora, pločice s oznakama, korporativne logove i ambleme. Robne marke i elementi dizajna koji se koriste na ovoj web stranici su intelektualno vlasništvo tvrtke AS-Motor GmbH.

Zaštitni znakovi
Allmäher® je registrirani zaštitni znak tvrtke AS-Motor GmbH.

Podaci o slici
Korištenje svih slikovnih podataka zahtijeva izričitu suglasnost AS-Motor GmbH, 74424 Bühlertann, Njemačka.

Sadržaj internetske ponude
AS-Motor GmbH ne preuzima nikakvu odgovornost za točnost, ispravnost, potpunost ili kvalitetu pruženih informacija. Obveze odgovornosti prema AS-Motoru GmbH, koje su povezane s materijalnim ili nematerijalnim oštećenjem, koje su prouzročene zbog korištenja ili neodgovarajuće uporabe informacija ili zbog pogrešne upotrebe i nepotpunih informacija, kategorički su isključeni, ukoliko AS-Motor GERMANY GmbH & Co. nije kriv za dokazivo namjerno ili grubu nepažnju. Sve ponude nisu obvezujuće i bez obveze. AS-Motor GmbH izričito pridržava pravo izmjene, dopune ili brisanja dijelova stranica ili cjelokupne ponude bez posebne najave ili privremenog ili trajnog prekida objavljivanja.

Reference i veze
AS-Motor GmbH nema utjecaja na sadašnji i budući dizajn ili na sadržaj povezanih web stranica. Stoga se AS-Motor GmbH izričito distancira od sadržaja svih povezanih web stranica. Ova se deklaracija odnosi na sve veze i reference koje se nalaze unutar vlastite internetske ponude. Davatelj stranica na koje se poziva isključivo je odgovoran za ilegalne, netočne ili nepotpune sadržaje, a osobito za štetu koja proizlazi iz korištenja ili neobjavljivanja takvih informacija, a ne stranke koja se samo odnosi na odgovarajuću publikaciju putem veza ,

Klauzula o isključivosti
Ako dijelovi ili pojedinačni formulari ovog teksta ne, više nisu ili nisu u potpunosti u skladu s važećim zakonom, sve ostale dijelove dokumenata neće ostati neotkrivene u njihovu sadržaju i valjanosti.