AriensCo GmbH

Okružni sud Stuttgart HRB 777415

Ravnatelj: Jochen Schneider
Ellwanger Straße 15
D-74424 Bühlertann

Telefon: +49 (0) 7973 / 9123-0
E-mail: info@as-motor.de

VAT broj: DE 340 953 956

Odricanje
© Copyright
Sva prava pridržana. Tekst, slike, grafika, zvuk, animacija i videozapisi te njihovo uređenje na web stranici AS-Motora zaštićeni su autorskim pravima i drugim zakonima o intelektualnom vlasništvu. Sadržaj ove web stranice ne smije se kopirati, distribuirati, mijenjati ili staviti na raspolaganje trećim stranama ili se na neki drugi način koristi u komercijalne svrhe.

Popis zaštitnih znakova
Ako nije drugačije navedeno, svi zaštitni znakovi na web stranici AS-Motora (www.as-motor.de) zaštićeni su zakonom o zaštitnim znakovima. To se osobito odnosi na marke AS-Motora, pločice s oznakama, korporativne logove i ambleme. Robne marke i elementi dizajna koji se koriste na ovoj web stranici su intelektualno vlasništvo tvrtke AriensCo GmbH.

Zaštitni znakovi
Allmäher® je registrirani zaštitni znak tvrtke AriensCo GmbH.

Podaci o slici
Korištenje svih slikovnih podataka zahtijeva izričitu suglasnost AriensCo GmbH, 74424 Bühlertann, Njemačka.

Sadržaj internetske ponude
AriensCo GmbH ne preuzima nikakvu odgovornost za točnost, ispravnost, potpunost ili kvalitetu pruženih informacija. Obveze odgovornosti prema AriensCo GmbH, koje su povezane s materijalnim ili nematerijalnim oštećenjem, koje su prouzročene zbog korištenja ili neodgovarajuće uporabe informacija ili zbog pogrešne upotrebe i nepotpunih informacija, kategorički su isključeni, ukoliko AriensCo GmbH nije kriv za dokazivo namjerno ili grubu nepažnju. Sve ponude nisu obvezujuće i bez obveze. AriensCo GmbH izričito pridržava pravo izmjene, dopune ili brisanja dijelova stranica ili cjelokupne ponude bez posebne najave ili privremenog ili trajnog prekida objavljivanja.

Reference i veze
AriensCo GmbH nema utjecaja na sadašnji i budući dizajn ili na sadržaj povezanih web stranica. Stoga se AriensCo GmbH izričito distancira od sadržaja svih povezanih web stranica. Ova se deklaracija odnosi na sve veze i reference koje se nalaze unutar vlastite internetske ponude. Davatelj stranica na koje se poziva isključivo je odgovoran za ilegalne, netočne ili nepotpune sadržaje, a osobito za štetu koja proizlazi iz korištenja ili neobjavljivanja takvih informacija, a ne stranke koja se samo odnosi na odgovarajuću publikaciju putem veza ,

Klauzula o isključivosti
Ako dijelovi ili pojedinačni formulari ovog teksta ne, više nisu ili nisu u potpunosti u skladu s važećim zakonom, sve ostale dijelove dokumenata neće ostati neotkrivene u njihovu sadržaju i valjanosti.