AS-Motor nudi rješenja za solarne parkove

AS-Motor osigurava idealne alate za visoku travu i nepristupačna područja ispod solarnih modula.

Bilo da se radi o trajno ugrađenim samostojećim postrojenjima i sustavima praćenja sunca, solarni parkovi uvijek moraju biti dobro održavani kako bi se postigla maksimalna proizvodnja. Mladice, izbojci i visoka trava moraju se učinkovito otkloniti kako bi se održali niski operativni troškovi.  Allmäher modeli i sjedeće Sherpa kosilice iz AS-Motora režu visoku travu na učinkovit način, dok je mlatilica AS 751 na daljinsko upravljanje savršeno dizajnirana za košnju ispod solarnih ploča.

Profesionalna briga o solarnim parkovima

Solana postrojenja su često smještena na periferiji, u blizini autocesta ili željezničkih pruga, stoga se kose samo nekoliko puta godišnje. Robusna rezna tehnologija iz AS-Motora se, pored kosina i neravnog terena, s lakoćom može suprotstaviti visokoj travi i gustom raslinju.

 

Budući da često satima sjedimo na našim kosilicama stvarno cijenimo udobnost koju nudi ovjes sjedala kod modela AS 980. Naša tvrtka ima potrebu za profesionalnim uređajima. AS 980 Enduro je dokazao da je iznimno robustan i nikada nas nije iznevjerio. Štoviše, pruža izuzetnu udobnost u usporedbi s drugim sjedećim kosilicama.

– Harald Ernstberger (vlasnik Joe's Forstservice)

Kategorije

Profesionalna tehnologija

Tijekom sezone košnje, profesionalni operateri često koriste svoje strojeve 5 dana tjedno i 8 sati na dan. Strojevi iz AS-Motora su nenadmašni u smislu kvalitete, trajnosti i profesionalnih rezultata. Dodatne prednosti obuhvaćaju malu težinu, zatege i kompaktne transportne dimenzije.

Visoka trava na livadama

Budući da se košnja livada s voćnjakom i zelenilo uz kolnike odvija samo jednom ili dva puta godišnje, trava, trajnice i grmlje može narasti i do 100 cm visine. Allmäher kosilice iz AS-Motora i sjedeće kosilice Sherpa isporučuju visoku razinu performansi i izvanredne rezultate malčiranja u ovakvim uvjetima.

Neravan teren

Jazbine, mravinjaci, krtičnjaci i vodeni kanali stvaraju neravan teren. Nekoliko strojeva iz AS-Motora imaju visoko podvozje, pogon na sve kotače i diferencijal s ograničenim proklizavanjem, zajedno s odgovarajućim gumama s klinovima za zemljane površine i neravan teren.

Kosine

AS-Motor konstruira strojeve s visokim podvozjem, strmim kutevima rampe, niskom ukupnom težinom, optimalnom distribucijom težine i niskim centrom gravitacije za izvršavanje radova na kosinama.

Daljinsko upravljanje

Uređaji na daljinsko upravljanje omogućavaju košnju na ekstremnim kosinama. Ova tehnologija također omogućava operateru košnju na sigurnoj udaljenosti od prašine, osinjaka, krpelja i ostalih opasnosti.

Proizvodi

AS 751 RC

Mlatilica na daljinsko upravljanje s gusjeničarom za ekstremne kosine

75 cm
9,5/13,0 kW (hp)
na proizvod »
AS 980 Enduro

Powerhouse sjedeća kosilica za kontinuirani rad na velikim područjima

98 cm
17,9/24,3 kW (hp)
na proizvod »
AS 920 Sherpa 2WD

Brza i okretna sjedeća kosilica s diferencijalom s ograničenim proklizavanjem za umjerene uspone

90 cm
20,1/27,0 kW (hp)
na proizvod »