AS-Motor nudi rješenja za sportske objekte i golf terene

AS-Motor osigurava profesionalne alate za učinkovito održavanje sportskih objekata i golf terena.

Bilo da je u pitanju upravljanje zelenim površinama oko sportskih stadiona, parkirališta, nasipa ili neravnina na golf terenima, ili isporuka savršenih rezultata malčiranja na sportskim prostorima i golf terenima, AS-Motor osigurava različite mogućnosti za profesionalno održavanje sportskih prostora.

Primjeri primjene

Sportski objekti

S različitim vrstama terena i područjima primjene, sportski objekti zahtijevaju profesionalno održavanje zelenih površina. Dvotaktne kosilice iz As-Motora idealne su za nasipe kao i za visoku travu u periferiji. Uređaji za mehaničko čišćenje korova iz AS-Motora nude rješenja bez uporabe kemijskih sredstava za održavanje parkirališta, pješačkih staza i popločanih područja na sportskim terenima.

Područje Rougha i jezera na golf terenima

Područje Rough uglavnom se sastoji od tri četvrtine ukupnog područja golf terena. Ova područja se moraju održavati kako bi se spriječilo prodiranje šikare i zaštitile prirodne prepreke kao što su grmlje i drveće. Walk-behind kosilice iz AS-Motora omogućavaju preciznost i snagu rezanja tijekom košnje Rough područja, kao i na neravnom terenu i na kosinama oko jezera.

Kategorije

Dekorativni travnjaci

Dekorativni travnjaci kod privatnih i javnih vrtova se mogu održavati malčiranjem ili kosilicama za prikupljanje. Kod malčiranja, fino usitnjeni ostatci trave ostaju na površini i djeluju kao prirodno gnojivo, dok vreće za prikupljanje pomažu operateru u transportu ostataka na mjesto za odlaganje. Travnjaci se uglavnom kose jednom tjedno do rezne visine od 40 do 50 mm, počevši od maksimalne visine od 15 cm.

Cvjetna livada

Prirodno okruženje za pčele, cvjetna livada daje važan doprinos bio različitosti i očuvanju naše ekosustava. Cvjetna livada vrlo brzo može narasti 40 cm u visinu prije cvatnje i mora se kositi 3 do 4 puta na godinu. Naše profesionalne kosilice, kosilice za malčiranje s bočnim izbacivanjem, kao i Allmäher kosilice i sjedeće kosilice mogu pomoći u brizi za cvjetne livade.

Malčiranje

Malčiranje je postupak kod kojeg se ostatci trave nekoliko puta usitnjavaju u fini malč, koji zatim ostaje na površini kao prirodno gnojivo. Posebni noževi za malčiranje s dvostranim oštricama i kružna jedinica za malčiranje koriste se na dekorativnim travnjacima, dok se sustav križnih noževa ili mlatilice najviše koriste za visoku travu.

Proizvodi

AS 510 ProClip 4T A

Kosilica za malčiranje za profesionalne korisnike

51 cm
4,2/5,7 kW (hp)
na proizvod »
AS 751 RC

Mlatilica na daljinsko upravljanje s gusjeničarom za ekstremne kosine

75 cm
9,5/13,0 kW (hp)
na proizvod »
AS 980 Enduro

Powerhouse sjedeća kosilica za kontinuirani rad na velikim područjima

98 cm
17,9/24,3 kW (hp)
na proizvod »
AS 920 Sherpa 2WD

Brza i okretna sjedeća kosilica s diferencijalom s ograničenim proklizavanjem za umjerene uspone

90 cm
20,1/27,0 kW (hp)
na proizvod »