AS-Motor nudi rješenja za održavanje cesta

Operateri na održavanju cesta imaju povjerenja u profesionalnu tehnologiju iz AS-Motora za izvršavanje radova na kosinama i na grubom terenu.

Održavanje zelenila uz autoceste se često puta obavlja samo nekoliko puta na godinu, što dovodi do rasta visoke trave i gustog raslinja na nasipima i zaustavnim trakama cesta i autocesta. Otporne mlatilice iz AS-Motora su idealne za čišćenje ovakvih područja, štoviše, viseći noževi se uspinju i prelaze preko bilo kakvih skrivenih predmeta i optimiziraju sigurnost operatera. Za održavanje na ekstremnim kosinama AS-Motor modeli Allmäher i Sherpa sjedeće kosilice nude robusnu snagu košnje i udobnost.

Primjena AS-Motora za održavanje cesta:

Održavanje cesta

Zelenilo uz ceste poboljšava vizualni pregled vozača, kao i sigurnost na cesti. Allmäher modeli iz AS-Motora imaju prednost visoke razine radnog opterećenja i izvanrednih rezultata malčiranja pri održavanju gradskih i općinskih cesta, naročito kada je u pitanju visoka trava. Walk-behind uređaji iz AS-motora s dvotaktnim motorima su izvrsno rješenje za nasipe i strme kosine.

 

Čišćenje korova u parkiralištima

AS-Motor je pionir mehaničkog čišćenja korova više od 15 godina. AS 50 WeedHex održava velike površine popločane granitom na brz i jednostavan način. AS 30 WeedHex je idealan za neravne površine kao što su odvodi.

Sa Sherpa RC modelom ne samo da možete odraditi izvrstan posao, nego je i zabavno! Promjena iz ručnog upravljanja na daljinsko upravljanje je samo jednostavan pokret rukom i začas ste gotovi. Tu su i situacije gdje ručno upravljanje ima više smisla. Na primjer, ako morate pokositi veće područje, sigurno ste brži dok sjedite na kosilici.

– Steffen Rief (zaposlenik u održavanju – Općina Wört)

Kategorije

Profesionalna tehnologija

Tijekom sezone košnje, profesionalni operateri često koriste svoje strojeve 5 dana tjedno i 8 sati na dan. Strojevi iz AS-Motora su nenadmašni u smislu kvalitete, trajnosti i profesionalnih rezultata. Dodatne prednosti obuhvaćaju malu težinu, zatege i kompaktne transportne dimenzije.

Visoka trava na livadama

Budući da se košnja livada s voćnjakom i zelenilo uz kolnike odvija samo jednom ili dva puta godišnje, trava, trajnice i grmlje može narasti i do 100 cm visine. Allmäher kosilice iz AS-Motora i sjedeće kosilice Sherpa isporučuju visoku razinu performansi i izvanredne rezultate malčiranja u ovakvim uvjetima.

Neravan teren

Jazbine, mravinjaci, krtičnjaci i vodeni kanali stvaraju neravan teren. Nekoliko strojeva iz AS-Motora imaju visoko podvozje, pogon na sve kotače i diferencijal s ograničenim proklizavanjem, zajedno s odgovarajućim gumama s klinovima za zemljane površine i neravan teren.

Kosine

AS-Motor konstruira strojeve s visokim podvozjem, strmim kutevima rampe, niskom ukupnom težinom, optimalnom distribucijom težine i niskim centrom gravitacije za izvršavanje radova na kosinama.

Pogon na sve kotače

Pogon na sve kotače ne samo da omogućava performanse na kosinama preko 30 stupnjeva, već osigurava i visoku razinu sigurnosti na nizbrdicama. Pogon na sve kotače isporučuje propulziju u mokrim uvjetima i na neravnom terenu, čak ako više i nema vuče na kotačima na jednoj osovini.

Daljinsko upravljanje

Uređaji na daljinsko upravljanje omogućavaju košnju na ekstremnim kosinama. Ova tehnologija također omogućava operateru košnju na sigurnoj udaljenosti od prašine, osinjaka, krpelja i ostalih opasnosti.

Proizvodi

AS 901 SM

Profesionalna mlatilica koja podnosi velika opterećenja

90 cm
11,9/16,0 kW (hp)
na proizvod »
AS 751 RC

Mlatilica na daljinsko upravljanje s gusjeničarom za ekstremne kosine

75 cm
9,5/13,0 kW (hp)
na proizvod »
AS 920 Sherpa 2WD

Brza i okretna sjedeća kosilica s diferencijalom s ograničenim proklizavanjem za umjerene uspone

90 cm
20,1/27,0 kW (hp)
na proizvod »
AS 940 Sherpa 4WD RC

Prva sjedeća kosilica s daljinskim upravljanjem na svijetu nudi još više sigurnosti i udobnosti na teškom terenu

90 cm
20,1/27,0 kW (hp)
na proizvod »