Održivost

Održivost u AS-Motoru

Kao jedan od vodećih proizvođača profesionalnih strojeva za košnju, AS-Motor se zalaže za održivost. Naše robusne kosilice su proizvedene za cijeli život, a AS-Motor radije prihvaća popravke nego zamjenu većine rezervnih dijelova posljednjih 30 godina i više. Naša predanost kvaliteti prenosi se ne samo na zadovoljstvo operatera već i na manje potrošačkog otpada.

Društveno angažirani

AS-Motor je obiteljska tvrtka gotovo 60 godina i izgrađena je na temeljima lokalne zajednice. U partnerstvu sa Samariterstiftung Fränkische Werkstätten Obersontheim (zaklada Samaritan – Franačke radionice, Obersontheim) AS-Motor je još 2012. godine u svoju radnu snagu integrirao osobe s invaliditetom. Posljednjih godina AS-Motor je zaposlio i integrirao nekoliko sirijskih izbjeglica na proizvodnim i inženjerskim pozicijama.

 

Recikliranje i ulaganje u resurse

Proizvedeno s preko 99% recikliranog čelika i metalnih dijelova AS-Motor razvija i proizvodi svoje uređaje imajući na umu ulaganje u resurse. Ostala razmatranja se odnose na uklanjanje suvišnih dijelova, plastike, osim kada je to apsolutno neophodno, i na uvođenje lagane konstrukcije koja isporučuje učinkovitu snagu.

Certificirani regionalni dobavljači

Predanost dugom vijeku trajanja naših strojeva započinje s odabirom materijala koji udovoljavaju najstrožim standardima kvalitete. Mi osiguravamo 70% naših dijelova od certificiranih dobavljača koji imaju dodatnu korist od kratkih puteva isporuke. AS-Motor je certificiran u skladu s ISO, DPLF i ANSI odredbama.

Inovativna učinkovitost

AS-Motor je 100% proizveden u Njemačkoj. Visoka okomita integracija modernih načela sastavljanja kao što je lean menadžment koriste se u ciljanim, učinkovitim metodama proizvodnje koji maksimalno umanjuju otpad. Održivost nastavlja biti vodilja planiranja i razvoja naših novih proizvoda s istraživanjima koja su usredotočena na motore niskih emisija i bez emisija uopće, kao i na jedinice za košnju visoke trave.