AS-Motor - Servis

AS-Motor je posvećen pružanju najvećeg iskustva kvalitete svojim kupcima udruživanjem sa svojim partnerima koji su kvalificirani prodavači i mreža distributera. AS-Motor godišnje izvodi preko 1000 demonstracija o proizvodima, kao i redovite servise i obuku. Dosljedna podrška kupcima proširuje se na naš servisni tim i iznimno brzu dostavu rezervnih dijelova zbog kojih će vaš AS stroj i dalje raditi.

 

Pretraga trgovaca

Najbolji način da iskusite naše strojeve je demonstracijom proizvoda kod ovlaštenog AS-Motor distributera. Pronađite vašeg ovlaštenog distributera AS-Motor proizvoda ovdje.

Registracija jamstva

Naši strojevi su konstruirani tako da budu iznimno robusni i trajni, što je razlog zašto možemo ponuditi jamstvo proizvođača koje se produžava izvan standardne duljine jamstva. Ovdje registrirajte vašu novu AS-Motor kosilicu kako bi dobili produljenje jamstva na 3 mjeseca od datuma kupnje.

Saznajte više

Rezervni dijelovi

Originalni AS-Motor rezervni dijelovi dostupni su do 30 godina za mnoge proizvode i osiguravaju dugotrajno zadovoljstvo vašim strojem. Brzo pronađite ispravne dijelove za vašu kosilicu na našoj platformi rezervnih dijelova i ispišite odgovarajući popis kako bi ih mogli naručiti preko naših ovlaštenih trgovaca.

 

CO2 vrijednosti prema EU preporukama

Stupajući na snagu 1. siječnja 2019., Uredbom EU 2016/1628 Stage V postavljaju se nova ograničenja emisija za motore s unutarnjim sagorijevanjem u necestovne pokretne strojeve i opremu. Ispunjava li vaš AS-Motor uređaj ove nove granične vrijednosti za emisije i CO2 može se utvrditi referenciranjem broja odobrenja za motor na popisima dotičnih proizvođača motora (dolje).

Izmjerena vrijednost CO2 rezultat je ispitivanja predstavnika tipa motora ili obitelji motora u fiksnom ispitnom ciklusu u laboratorijskim uvjetima, a ne predstavlja izričito ili podrazumijevano jamstvo performansi određenog motora.

Briggs & Stratton / Honda

AS-Motor 2-taktni motor:

Emisije: AS 165 GC
Tip odobrenja na etiketi:
e1 * 2016/1628 * 2016 / 1628SHB3 / P * 0129 * 00
Vrijednost CO2 (g / kW-h): 1329,89