AS-Motor - Servis

AS-Motor je posvećen pružanju najvećeg iskustva kvalitete svojim kupcima udruživanjem sa svojim partnerima koji su kvalificirani prodavači i mreža distributera. AS-Motor godišnje izvodi preko 1000 demonstracija o proizvodima, kao i redovite servise i obuku. Dosljedna podrška kupcima proširuje se na naš servisni tim i iznimno brzu dostavu rezervnih dijelova zbog kojih će vaš AS stroj i dalje raditi.

 

Pretraga trgovaca

Najbolji način da iskusite naše strojeve je demonstracijom proizvoda kod ovlaštenog AS-Motor distributera. Pronađite vašeg ovlaštenog distributera AS-Motor proizvoda ovdje.

Registracija jamstva

Naši strojevi su konstruirani tako da budu iznimno robusni i trajni, što je razlog zašto možemo ponuditi jamstvo proizvođača koje se produžava izvan standardne duljine jamstva. Ovdje registrirajte vašu novu AS-Motor kosilicu kako bi dobili produljenje jamstva na 3 mjeseca od datuma kupnje.

Saznajte više

Rezervni dijelovi

Originalni AS-Motor rezervni dijelovi dostupni su do 30 godina za mnoge proizvode i osiguravaju dugotrajno zadovoljstvo vašim strojem. Brzo pronađite ispravne dijelove za vašu kosilicu na našoj platformi rezervnih dijelova i ispišite odgovarajući popis kako bi ih mogli naručiti preko naših ovlaštenih trgovaca.