AS-Motor ELECTRIC : Nova generacija baterijske opreme za profesionalce

Punjivi uređaji za održavanje i uređivanje okoliša trenutno doživljavaju pravi procvat. Sve više gradova, općina i pružatelja usluga opremaju svoje strojeve Li-Ion opremom. Ovo je početak praktične provedbe “Zelenog dogovora” o kojem je odlučila Europska komisija. Javni sektor sve je više obvezan voditi računa o ekološkim aspektima prilikom nabave usluga i proizvoda. Cilj je štedljivije korištenje resursa. Za procjenu proizvoda ili usluge sada se uzimaju u obzir troškovi životnog ciklusa tijekom cijelog vijeka trajanja. To također otkriva skrivene troškove praćenja koji mogu učiniti najpovoljniju ponudu neekonomičnom. Drugi aspekti relevantni za okoliš kao što su buka, emisije i vibracije mogu se definirati kao kriteriji dodjele.

I pružatelji usluga sve više obraćaju pažnju na „zelenu nabavu“. Provedba mjera zaštite okoliša i optimizirano korištenje energije i strojeva općenito se povezuje s ekonomskim prednostima za njih i povećava njihovu konkurentnost prilikom sudjelovanja na raznim natječajima. U bliskoj budućnosti može se očekivati ​​povećanje mjera državne potpore za “zelenu nabavu”. Prepoznajte prilike prije nego što postanu očite.

Tehnički napredak u tehnologiji baterija sada omogućuje prijenos snage benzinske opreme na novu generaciju profesionalne AS-Motor Electric baterijske opreme. Otkrijte novu klasu snage električne opreme AS-Motor – bez ispušnih plinova, bez buke, uz manje vibracija i jeftinijim održavanjem.

ELEKTRIČNI EKOSISTEM

Proširite svoju operativnu sposobnost u svim smjerovima uz sveobuhvatan EKOSUSTAV. Akumulatori AS-Motor Electric kompatibilni su sa svim profesionalnim ručnim alatima tvrtke EGO Powertools.