AS-Motor nudi rješenja za profesionalne dizajnere okoliša

Nekoliko AS-Motor strojeva osiguravaju rezanje, izvanredne rezultate i visoku razinu radnog opterećenja koji su nužan alat za profesionalne dizajnere okoliša

Profesionalno uređenje okoliša obuhvaća održavanje privatnih vrtova i ukrasnih travnjaka do očuvanja zelenih površina. U bilo kojem slučaju, najvažniji su savršeni rezultati. AS-Motor omogućava profesionalnim dizajnerima okoliša profesionalnu tehnologiju koja im je potrebna kako bi isporučili ujednačene rezultate košnje, čak i na zahtjevnim terenima. Visoka kvaliteta i robusna trajnost naših strojeva maksimalno povećavaju učinkovitost i sigurnost operatera.

"Uštedio sam jako puno vremena jer nisam imao potrebu ponovo pokretati uređaj nakon svakog pražnjenja vreće za prikupljanje ili prelaziti preko vrtnog puta... Zadovoljan sam s rezultatima košnje i prikupljanja modela AS 531, čak i na mokroj travi... Usluga AS-Motora je besprijekorna i brza kao i sami uređaj, što znači da je moja kosilica ponovo u radnom stanju u najkraćem mogućem vremenu."

– Michael Hiller govori o svojoj profesionalnoj kosilici AS 531 (vlasnik tvrtke Apollo Grünpflege u Oppenweileru)

"AS 61 je impresivan. Svi moji zaposlenici su rekli: Šefe, ovo morate kupiti!"

– Joachim Schäfer (vlasnik tvrtke Schwarz & Schäfer Agrarservice)

Kategorije

Profesionalna tehnologija

Tijekom sezone košnje, profesionalni operateri često koriste svoje strojeve 5 dana tjedno i 8 sati na dan. Strojevi iz AS-Motora su nenadmašni u smislu kvalitete, trajnosti i profesionalnih rezultata. Dodatne prednosti obuhvaćaju malu težinu, zatege i kompaktne transportne dimenzije.

Dekorativni travnjaci

Dekorativni travnjaci kod privatnih i javnih vrtova se mogu održavati malčiranjem ili kosilicama za prikupljanje. Kod malčiranja, fino usitnjeni ostatci trave ostaju na površini i djeluju kao prirodno gnojivo, dok vreće za prikupljanje pomažu operateru u transportu ostataka na mjesto za odlaganje. Travnjaci se uglavnom kose jednom tjedno do rezne visine od 40 do 50 mm, počevši od maksimalne visine od 15 cm.

Cvjetna livada

Prirodno okruženje za pčele, cvjetna livada daje važan doprinos bio različitosti i očuvanju naše ekosustava. Cvjetna livada vrlo brzo može narasti 40 cm u visinu prije cvatnje i mora se kositi 3 do 4 puta na godinu. Naše profesionalne kosilice, kosilice za malčiranje s bočnim izbacivanjem, kao i Allmäher kosilice i sjedeće kosilice mogu pomoći u brizi za cvjetne livade.

Visoka trava na livadama

Budući da se košnja livada s voćnjakom i zelenilo uz kolnike odvija samo jednom ili dva puta godišnje, trava, trajnice i grmlje može narasti i do 100 cm visine. Allmäher kosilice iz AS-Motora i sjedeće kosilice Sherpa isporučuju visoku razinu performansi i izvanredne rezultate malčiranja u ovakvim uvjetima.

Malčiranje

Malčiranje je postupak kod kojeg se ostatci trave nekoliko puta usitnjavaju u fini malč, koji zatim ostaje na površini kao prirodno gnojivo. Posebni noževi za malčiranje s dvostranim oštricama i kružna jedinica za malčiranje koriste se na dekorativnim travnjacima, dok se sustav križnih noževa ili mlatilice najviše koriste za visoku travu.

Neravan teren

Jazbine, mravinjaci, krtičnjaci i vodeni kanali stvaraju neravan teren. Nekoliko strojeva iz AS-Motora imaju visoko podvozje, pogon na sve kotače i diferencijal s ograničenim proklizavanjem, zajedno s odgovarajućim gumama s klinovima za zemljane površine i neravan teren.

Kosine

AS-Motor konstruira strojeve s visokim podvozjem, strmim kutevima rampe, niskom ukupnom težinom, optimalnom distribucijom težine i niskim centrom gravitacije za izvršavanje radova na kosinama.

Pogon na sve kotače

Pogon na sve kotače ne samo da omogućava performanse na kosinama preko 30 stupnjeva, već osigurava i visoku razinu sigurnosti na nizbrdicama. Pogon na sve kotače isporučuje propulziju u mokrim uvjetima i na neravnom terenu, čak ako više i nema vuče na kotačima na jednoj osovini.

Daljinsko upravljanje

Uređaji na daljinsko upravljanje omogućavaju košnju na ekstremnim kosinama. Ova tehnologija također omogućava operateru košnju na sigurnoj udaljenosti od prašine, osinjaka, krpelja i ostalih opasnosti.

Proizvodi

AS 510 ProClip 2in1 2T A

Dvotaktna snaga za košnju i malčiranje na ravnom terenu i po kosinama

51 cm
4,4/6,0 kW (hp)
na proizvod »
AS 531 2T ES MK B

Dvotaktna kosilica za maksimalnu sigurnost na kosinama

53 cm
4,4/6,0 kW (hp)
na proizvod »
AS 53 2T ES 4WD RB

Pogon na svim kotačima i kretanje unatrag na strmim kosinama

53 cm
4,4/6,0 kW (hp)
na proizvod »
AS 63 2T ES

Moderni Allmäher za kosine i nepristupačne terene

61 cm
4,4/6,0 kW (hp)
na proizvod »
AS 65 4T B&S

Profesionalni Allmäher model s motorom Briggs & Stratton

65 cm
9,7/13,0 kW (hp)
na proizvod »
AS 901 SM

Profesionalna mlatilica koja podnosi velika opterećenja

90 cm
11,9/16,0 kW (hp)
na proizvod »
AS 751 RC

Mlatilica na daljinsko upravljanje s gusjeničarom za ekstremne kosine

75 cm
9,5/13,0 kW (hp)
na proizvod »
AS 980 Enduro

Powerhouse sjedeća kosilica za kontinuirani rad na velikim područjima

98 cm
17,9/24,3 kW (hp)
na proizvod »
AS 940 Sherpa 4WD

Visoka trava, sjedeća kosilica s trajnim pogonom na sve kotače

90 cm
20,1/27,0 kW (hp)
na proizvod »