AS-Motor proizvodi profesionalna rješenja za uređenje okoliša

Profesionalni vrtlari i dizajneri okoliša imaju povjerenja u profesionalnu tehnologiju iz AS-Motora.

Dizajneri okoliša i vrtlari odgovorni su za široki raspon zadataka. Oni moraju dizajnirati, konstruirati i, što je najvažnije, održavati zelene površine svojih klijenata, a to mogu biti privatni vrtovi, parkovi, veliki travnjaci koji okružuju javne zgrade, ivičnjaci, sportski tereni i groblja. Ponekad se bave čak i brigom i održavanjem drveća. Dizajner okoliša mora isporučiti najbolju moguću kvalitetu uzimajući u obzir i ekonomski aspekt. Profesionalna tehnologija iz AS-Motora nudi precizna rješenja za različite vrste vrtlarenja i zadataka uređenja okoliša.

Primjena AS-Motora u sektoru uređenja okoliša:

Travnjaci oko javnih zgrada

Zelene površine osnažuju vrijednost zgrada i doprinose iskustvu onih koji tamo rade. Profesionalna kosilica AS 531 je idealno rješenje zbog svojih impresivnih performansi za svakodnevnu uporabu.

Poslovna područja sa zelenim površinama

Travnjaci koji okružuju poslovne zgrade doprinose prestižnom i profesionalnom ugledu tvrtke. Dizajneri okoliša se pouzdaju u profesionalne kosilice za malčiranje iz AS-Motora za redovitu uporabu na ovakvim područjima.

Prostori za slobodno vrijeme

AS 531 walk-behind kosilica s vrećom za prikupljanje idealno odgovara igralištima dok profesionalne kosilice za malčiranje iz AS-Motora osiguravaju stručna rješenja za golf terene i sportske terene.

Periferna područja

Nije potrebno kontinuirano kositi sva područja. Na nekim mjestima dovoljna je košnja jednom ili dva puta godišnje. Ovdje, malčiranje pruža atraktivno rješenje koje eliminira vrijeme i trošak postupka odlaganja ostataka trave. Profesionalni modeli Allmäher AS 65 i AS 73 iz AS-Motora, te walk-behind mlatilice AS 701 i AS 901 preporučuju se za blage kosine. Tehnologija daljinskog upravljanja na modelima AS 751 i AS 940 Sherpa RC jamče učinkovitost i sigurnost na ekstremnim kosinama.

Područja s granitnim kockama

Mehanički čistači korova iz AS-Motora konstruirani su za otklanjanje korova između granitnih kocki i popločanih područja bez uporabe kemijskih sredstava. AS 30 i AS 50 WeedHex postižu izvanredne rezultate uz poštivanje okoliša i one koji ga koriste.

S AS kosite s manje stresa!

– Mario Balduzzi (stručnjak za hortikulturu i dizajner okoliša iz Weil am Rhein)

Kategorije

Pogon na sve kotače

Pogon na sve kotače ne samo da omogućava performanse na kosinama preko 30 stupnjeva, već osigurava i visoku razinu sigurnosti na nizbrdicama. Pogon na sve kotače isporučuje propulziju u mokrim uvjetima i na neravnom terenu, čak ako više i nema vuče na kotačima na jednoj osovini.

Cvjetna livada

Prirodno okruženje za pčele, cvjetna livada daje važan doprinos bio različitosti i očuvanju naše ekosustava. Cvjetna livada vrlo brzo može narasti 40 cm u visinu prije cvatnje i mora se kositi 3 do 4 puta na godinu. Naše profesionalne kosilice, kosilice za malčiranje s bočnim izbacivanjem, kao i Allmäher kosilice i sjedeće kosilice mogu pomoći u brizi za cvjetne livade.

Daljinsko upravljanje

Uređaji na daljinsko upravljanje omogućavaju košnju na ekstremnim kosinama. Ova tehnologija također omogućava operateru košnju na sigurnoj udaljenosti od prašine, osinjaka, krpelja i ostalih opasnosti.

Kosine

AS-Motor konstruira strojeve s visokim podvozjem, strmim kutevima rampe, niskom ukupnom težinom, optimalnom distribucijom težine i niskim centrom gravitacije za izvršavanje radova na kosinama.

Visoka trava na livadama

Budući da se košnja livada s voćnjakom i zelenilo uz kolnike odvija samo jednom ili dva puta godišnje, trava, trajnice i grmlje može narasti i do 100 cm visine. Allmäher kosilice iz AS-Motora i sjedeće kosilice Sherpa isporučuju visoku razinu performansi i izvanredne rezultate malčiranja u ovakvim uvjetima.

Profesionalna tehnologija

Tijekom sezone košnje, profesionalni operateri često koriste svoje strojeve 5 dana tjedno i 8 sati na dan. Strojevi iz AS-Motora su nenadmašni u smislu kvalitete, trajnosti i profesionalnih rezultata. Dodatne prednosti obuhvaćaju malu težinu, zatege i kompaktne transportne dimenzije.

Neravan teren

Jazbine, mravinjaci, krtičnjaci i vodeni kanali stvaraju neravan teren. Nekoliko strojeva iz AS-Motora imaju visoko podvozje, pogon na sve kotače i diferencijal s ograničenim proklizavanjem, zajedno s odgovarajućim gumama s klinovima za zemljane površine i neravan teren.

Dekorativni travnjaci

Dekorativni travnjaci kod privatnih i javnih vrtova se mogu održavati malčiranjem ili kosilicama za prikupljanje. Kod malčiranja, fino usitnjeni ostatci trave ostaju na površini i djeluju kao prirodno gnojivo, dok vreće za prikupljanje pomažu operateru u transportu ostataka na mjesto za odlaganje. Travnjaci se uglavnom kose jednom tjedno do rezne visine od 40 do 50 mm, počevši od maksimalne visine od 15 cm.

Podloga od lomljenog kamena

Visoka razina radnog opterećenja modela AS 50 isporučuje učinkovito otklanjanje korova na velikim i neravnim površinama kao što su parkirališta, komercijalna područja i putevi. Vreća za prikupljanje otklanja potrebu za metenjem čišćenjem površina.

Malčiranje

Malčiranje je postupak kod kojeg se ostatci trave nekoliko puta usitnjavaju u fini malč, koji zatim ostaje na površini kao prirodno gnojivo. Posebni noževi za malčiranje s dvostranim oštricama i kružna jedinica za malčiranje koriste se na dekorativnim travnjacima, dok se sustav križnih noževa ili mlatilice najviše koriste za visoku travu.

Proizvodi

AS 420 ProClip 4T

Kompaktna kosilica za čišćenje i malčiranje u skučenim prostorima

42 cm
4,2/5,7 kW (hp)
na proizvod »
AS 510 ProClip 2in1 2T A

Dvotaktna snaga za košnju i malčiranje na ravnom terenu i po kosinama

51 cm
4,4/6,0 kW (hp)
na proizvod »
AS 531 2T ES MK B

Dvotaktna kosilica za maksimalnu sigurnost na kosinama

53 cm
4,4/6,0 kW (hp)
na proizvod »
AS 65 4T B&S

Profesionalni Allmäher model s motorom Briggs & Stratton

65 cm
9,7/13,0 kW (hp)
na proizvod »
AS 701 SM

Mlatilica za kosine i nepristupačne terene

70 cm
9,7/13,0 kW (hp)
na proizvod »
AS 980 Enduro

Powerhouse sjedeća kosilica za kontinuirani rad na velikim područjima

98 cm
17,9/24,3 kW (hp)
na proizvod »
AS 920 Sherpa 2WD

Brza i okretna sjedeća kosilica s diferencijalom s ograničenim proklizavanjem za umjerene uspone

90 cm
20,1/27,0 kW (hp)
na proizvod »
AS 940 Sherpa 4WD XL

Visoka trava, sjedeća kosilica s trajnim pogonom na sve kotače i većom visinom podvozja

90 cm
20,1/27,0 kW (hp)
na proizvod »
AS 30 WeedHex 160

Mehaničko otklanjanje korova za profesionalnu uporabu

35 cm
3,0/4,1 kW (hp)
na proizvod »
AS 50 WeedHex

Profesionalno otklanjanje korova na velikim površinama

50 cm
4,1/5,5 kW (hp)
na proizvod »