AS-Motor osiguravaju alate za brigu i održavanje površina za slobodno vrijeme

Parkovi, igrališta i kampovi zahtijevaju raspon usluga kao što su profesionalna briga o travnjacima, održavanje kosina i otklanjanje korova bez kemijskih sredstava na popločanim površinama.

Prostori za slobodno vrijeme imaju prostor za rekreaciju i opuštanje od stresa na poslu i sličnih stresova i uglavnom su zelene, što objašnjava njemački izraz “ins Grüne fahren” (voziti se u zelenilo).

Primjeri primjene

Kampovi

Zbog svoje blizine privlačnim krajolicima, kampove posjećuju turisti. Profesionalne kosilice za malčiranje i košnju iz AS-Motora osiguravaju učinkovitu brigu o travnjacima, dok se kosilice za travu mogu koristiti za rubne dijelove. Čistači korova čiste korov s popločanih parkirališta i puteva bez uporabe kemijskih sredstava.

Parkovi za slobodno vrijeme

Rekreacijski prostori za slobodno vrijeme kao što su parkovi, igrališta, mini golf tereni i zabavni parkovi zahtijevaju ujednačena i ekonomična rješenja košnje. Strojevi iz AS-Motora imaju prednost vremena i troškovnu učinkovitost uz istovremenu isporuku izvrsnih rezultata košnje.

Vrlo je važno imati čvrsto tlo na streljani. AS50 pomaže nam u održavanju svih naših površina bez korova i mahovine, što ih čini sigurnim i čistim.

– Jan Fuhrmann (predsjednik streljane Hubertus 1990, Schönebeck)

Kategorije

Dekorativni travnjaci

Dekorativni travnjaci kod privatnih i javnih vrtova se mogu održavati malčiranjem ili kosilicama za prikupljanje. Kod malčiranja, fino usitnjeni ostatci trave ostaju na površini i djeluju kao prirodno gnojivo, dok vreće za prikupljanje pomažu operateru u transportu ostataka na mjesto za odlaganje. Travnjaci se uglavnom kose jednom tjedno do rezne visine od 40 do 50 mm, počevši od maksimalne visine od 15 cm.

Cvjetna livada

Prirodno okruženje za pčele, cvjetna livada daje važan doprinos bio različitosti i očuvanju naše ekosustava. Cvjetna livada vrlo brzo može narasti 40 cm u visinu prije cvatnje i mora se kositi 3 do 4 puta na godinu. Naše profesionalne kosilice, kosilice za malčiranje s bočnim izbacivanjem, kao i Allmäher kosilice i sjedeće kosilice mogu pomoći u brizi za cvjetne livade.

Malčiranje

Malčiranje je postupak kod kojeg se ostatci trave nekoliko puta usitnjavaju u fini malč, koji zatim ostaje na površini kao prirodno gnojivo. Posebni noževi za malčiranje s dvostranim oštricama i kružna jedinica za malčiranje koriste se na dekorativnim travnjacima, dok se sustav križnih noževa ili mlatilice najviše koriste za visoku travu.

Neravan teren

Jazbine, mravinjaci, krtičnjaci i vodeni kanali stvaraju neravan teren. Nekoliko strojeva iz AS-Motora imaju visoko podvozje, pogon na sve kotače i diferencijal s ograničenim proklizavanjem, zajedno s odgovarajućim gumama s klinovima za zemljane površine i neravan teren.

Proizvodi

AS 530 Clip A

Kosilica za malčiranje za velika opterećenja

53 cm
2,7/3,7 kW (hp)
na proizvod »
AS 510 ProClip 2in1 4T A

Svestrana kosilica za košnju i malčiranje s bočnim pražnjenjem

51 cm
4,2/5,7 kW (hp)
na proizvod »
AS 531 4T MK

Profesionalna kosilica koja savršeno prikuplja travu

53 cm
3,4/4,6 kW (hp)
na proizvod »
AS 21 4T Comfort

Praktičan i prikladan Allmäher model s dodatcima

51 cm
4,1/5,5 kW (hp)
na proizvod »
AS 800 FreeRider

Sjedeća kosilica s diferencijalom s ograničenim proklizavanje za bolju vuču

80 cm
9,7/13,0 kW (hp)
na proizvod »
AS 900 Enduro

Robusna i pouzdana sjedeća kosilica za visoku travu

90 cm
11,9/16,2 kW (hp)
na proizvod »
AS 30 WeedHex 140

Mehaničko otklanjane korova za privatne korisnike

35 cm
2,4/3,3 kW (hp)
na proizvod »
AS 50 WeedHex

Profesionalno otklanjanje korova na velikim površinama

50 cm
4,1/5,5 kW (hp)
na proizvod »