AS-Motor mlatilice

Kosilice s mlatnim noževima – univerzalna kosilica za jarke uz ceste, livade na kosinama, šikaru i gusto raslinje

Težak teren zahtijeva jedinstvena rješenja. Naše mlatilice mogu savladati bilo koji izazov.
AS-Motor kosilice s ručnim upravljanjem se mogu na ugodan način upravljati s dva prsta, sve zahvaljujući upravljanju s jednim kotačem.

Naša mlatilica AS 751 na daljinsko upravljanje je profesionalno rješenje za ekstremne kosine. Tehnologija daljinskog upravljanja jamči sigurnost operatera i praktičnost u košnji na kosinama preko 50 stupnjeva.

Neprimijećeni strani predmeti u travi

Mlatilica je konstruirana upravo za slučajeve gdje se smeće, otpad ili drugi strani predmeti mogu skrivati u travi. Y noževi, debljine 5 mm, usitnjavaju travu, granje i grmlje u sitne dijelove, no ako par noževa udaru u tvrdi strani predmet, oni uzmiču. Ova karakteristika ne samo da štiti nož i jedinicu kosilice, već i operatera i prolaznike.

 

 

Učinkovita košnja: Visoka razina snage rezanja i nevjerojatno radno opterećenje

AS-Motor mlatilice pružaju impresivne rezultate rezanja, čak i u visokoj, gustoj i položenoj travi. Ostatci trave su fino usitnjeni i ujednačeno raspoređeni preko cijelog radnog područja. Nema potrebe za prikupljanjem ili otklanjanjem ostataka trave jer ostaju na površini kao prirodno gnojivo.

Prednosti ručno upravljanih AS-Motor modela mlatilica AS 701 SM i AS 901 SM

  • 1. Nevjerojatne performanse na kosinama zahvaljujući niskom centru gravitacije:
    AS-Motor je specijalist kosilica za rad na kosinama, pa je tako proizveo i modele AS 701 SM i AS 901 SM s niskim centrom gravitacije kako bi omogućio dobre performanse. Mlatilicom AS 901 je naročito jednostavno upravljati na kosinama zahvaljujući dvostrukim gumama.2. Lagana konstrukcija i optimalna distribucija težine:
    Bez uravnotežene distribucije težine, kosilice bi izašle iz svoje putanje prilikom dijagonalne košnje uz kosinu. Tako je AS-Motor konstruirao mlatilice s inteligentnom, laganom konstrukcijom i optimalnom distribucijom težine. Robusni AS 901 ima samo 217 kg i reznu širinu od 90 cm, čime se podigla vrlo visoka ljestvica za strojeve u istoj kategoriji.
  • 3. Jednostavno manevriranje s kočnicom upravljanja:
    Jednostavnost upravljanja je glavni čimbenik proizvodne filozofije u AS-Motoru. Modeli AS 701 i AS 901 su iznimno jednostavni za regulaciju pomoću samo dvije poluge: povucite lijevu polugu za kretanje u lijevo, desnu polugu za kretanje u desno. Za zaustavljanje povucite obje poluge. Otpuštanjem desne ruke aktivira se automatska parkirna kočnica koji omogućava sigurno zaustavljanje stroja, čak i na kosinama.4. Dodatni čelični kotači za kosine:
    AS 701 i AS 901 mlatilice se mogu opremiti s dodatnim čeličnim kotačima koji poboljšavaju vuču i smanjuju tendenciju kosilice da klizi ili da se prevrne tijekom dijagonalnog kretanja na kosinama.

Proizvodi

AS 701 SM

Mlatilica za kosine i nepristupačne terene

70 cm
9,7/13,0 kW (hp)
na proizvod »
AS 901 SM

Profesionalna mlatilica koja podnosi velika opterećenja

90 cm
11,9/16,0 kW (hp)
na proizvod »
AS 1000 Ovis RC

Dostupno u 2022

70 cm
9,7/13,0 kW (hp)
na proizvod »
AS 1040 YAK 4WD XL

Snažan, robustan stroj koji je kod kuće kada se radi o zahtjevnom terenu

100 cm
17,2/23,0 kW (hp)
na proizvod »
AS 1020 YAK 2WD

Snažan, robustan, za velike površine

100 cm
17,2/23,0 kW (hp)
na proizvod »
AS 1040 YAK 4WD

Snažan, robustan i na teškom terenu "kao kod kuće" - AS 1040 Yak 4WD

100 cm
17,2/23,0 kW (hp)
na proizvod »