AS-Motor Profesionalne kosilice za travnjake

Profesionalne kosilice – performanse bez kompromisa

AS-Motor razvija i proizvodi profesionalne kosilice s robusnom i pouzdanom tehnologijom, koja osigurava trajni rad u ekstremnim uvjetima kao što je rad na kosinama i u visokoj travi. Asortiman naših profesionalnih kosilica izvršava široki raspon zadataka, s odabirom između legendarnog AS dvotaktnog ili četverotaktnog motora i modela s pogonom na svim kotačima, s diferencijalom s ograničenim proklizavanjem, vučnim pogonom i automatskom parkirnom kočnicom.

AS-Motor profesionalne kosilice: proizvedeno u Njemačkoj 1959.

Profesionalne kosilice iz AS-Motora dostupne su sa sljedećim prednostima:

Pogodne za kosine: AS dvotaktni motor i pogon na sve kotače
Od 1959. AS-Motor proizvodi svoje AS dvotaktne motore. Za razliku od četverotaktnih, dvotaktni motori mogu kositi na kosinama koje prelaze 45 stupnjeva, čak su moguće i ekstremne kosine bez rizika od oštećenja motora. Također je dostupan i pogon na sve kotače za maksimalnu snagu.

Mala težina optimalno raspoređena na obje osovine
Optimalna raspoređena težina jamči rad bez umaranja. Na primjer, AS 531 ima klinasti upravljač za ergonomsko upravljanje. Niti jedan drugi upravljač nije dovoljno blag za zglobove.

Sustav VibrationProtect
AS 531 upravljač je tvornički opremljen sustavom “VibrationProtect”, koji prigušuje vibracije koje znatno mogu utjecati na štetne vibracije na ruci i šaci.

Snažni motori s visokom razinom radnog opterećenja
Odabir je vaš, model AS 531 – profesionalni četverotaktni motori ili snažni AS dvotaktni motori koji su u potpunosti sposobni za rad na kosinama.

Spojka noža s niskom razinom trošenja – zaustavlja nož dok je motor u radu
Tvornički ugrađena spojka noža na AS 531 odvaja nož od motora. Na taj način, nož se može isključiti dok je motor još uvijek u radu, npr. prilikom pražnjenja vreće za prikupljanje ili tijekom prelaska putova. Sustav spojke ima naročito nisku razinu trošenja i vrlo je pouzdan.

Variomat
Bez potrebe za održavanjem, prilagodba varijabilne brzine izvršava se direktno na upravljaču. Prilagodite brzinu terenu, bez potrebe za zaustavljanjem.

Automatska sigurnosna kočnica
“MK B” verzija modela AS 531 je prva profesionalna ručno upravljana kosilica sa sigurnosnom kočnicom i diferencijalom s ograničenim proklizavanjem. Odmah nakon otpuštanja poluge spojke aktivira se parkirna kočnica, a kosilica miruje neovisno o strmini kosine. Ova funkcija maksimalno poboljšava sigurnost korisnika.

Prednja osovina od opružnog čelika, prilagodba individualne visine kotača i njihovo ujednačeno kretanje

Pogonski sustav s niskom razinom trošenja s kugličnim ležajevima i diferencijalom s ograničenim proklizavanjem

Tvornički standard, funkcija 3 u 1 – Kosite pomoću vreće za prikupljanje, sa stražnjim izbacivanjem ili s tvorničkim kompletom za malčiranje.

Diferencijal s ograničenim proklizavanjem
Dva modela AS 531 MK B imaju diferencijal s ograničenim proklizavanjem koji održava zadanu brzinu, čak i prilikom kretanja nizbrdicom, čime se unaprjeđuje sigurnost pri kretanju iza kosilice (walk-behind).

Pogon na sve kotače
Modeli AS 53 2T 4WD su jedine kosilice na svijetu s pogonom na sve kotače i dvotaktnim motorom koji može raditi na kosinama.

Proizvodi

AS 531 2T ES MK B

Dvotaktna kosilica za maksimalnu sigurnost na kosinama

53 cm
4,4/6,0 kW (hp)
na proizvod »
AS 531 4T MK

Profesionalna kosilica koja savršeno prikuplja travu

53 cm
3,4/4,6 kW (hp)
na proizvod »
AS 531 4T MK B

Profesionalna kosilica s vrećom za prikupljanje i novim sigurnosnim obilježjima

53 cm
3,4/4,6 kW (hp)
na proizvod »
AS 53 2T ES 4WD

Kosilica s dvotaktnim motorom s pogonom na svim kotačima namijenjena za kosine

53 cm
4,4/6,0 kW (hp)
na proizvod »
AS 53 2T ES 4WD RB

Pogon na svim kotačima i kretanje unatrag na strmim kosinama

53 cm
4,4/6,0 kW (hp)
na proizvod »