AS-Motor čistači korova

Mehanička kontrola korova – alternativno rješenje herbicidima

Čišćenje korova je važan zadatak za općine, pružatelje usluga i vlasnike privatnih kuća. Korov se širi oko ivičnjaka i između prolaza popločanih područja. Ipak, herbicidi su štetni iza okoliš, pa čak i zabranjeni u nekim područjima. AS-Motor omogućava profesionalnu alternativu u kontroli nepoželjnog divljeg raslinja koristeći se oscilirajućim sustavom četki za savršeni kontaktni pritisak i za otklanjanje korova iz korijena. Mehaničko čišćenje korova je i praktična i odgovorna alternativa herbicidima za očuvanje okoliša.

Očistite korov, čak i tamo gdje se ne može koristiti teška oprema

Bilo da se radi o javnim prostorima ili o privatnim posjedima, korov se često javlja i najnepristupačnijim područjima. Mehanički čistači korova iz AS-Motora imaju prilagodljivi upravljač za jednostavni rad na sljedećim područjima:

– Uz rubove ivičnjaka i ostalih perifernih područja.

– Uz zidove.

– U spojevima i između opločnika.

– Na neravnom terenu.

– Između travnih opločnika i kamena za popločavanje u obliku slova H.

– U vodenim kanalima i otvorima/šahtama otpadnih voda.

Otklonite korov uz prometnice

AS 50 WeedHex je opremljen sigurnosnom tehnologijom koja maksimalno umanjuje rizik od odbacivanja stranih predmeta kod rada u blizini aktivnog prometa ili parkiranih automobila. Dvije rotirajuće četke za korov su pričvršćene s unutarnje strane zatvorene kutije dok se druga zaštitna tkanina prilagođava površini tla, i tijekom uporabe osigurava dvostruku zaštitu od odbacivanja predmeta.

AS 50 WeedHex ima sigurnosni certifikat njemačkog Centra za ispitivanje i certificiranje za poljoprivredu i šumarstvo (DPLF).

Očistite korov na nepristupačnim područjima

AS 30 WeedHex je lagani, okretan i svestran mehanički čistač korova naročito jednostavan za rukovanje. Kut četke za korov se može prilagoditi preko individualno prilagodljivih kotača koji omogućavaju uklanjanje korova na niskim pozicijama kao što su vodeni kanali i ulazni otvori.

Smanjena brzina četke je samo 600 okretaja u minuti i zaštitna tkanina omogućavaju siguran rad s minimalnim rizikom od odbacivanja kamenja ili prašine. Reduktor motora/četke više nego udvostručuje okretni moment što za posljedicu ima veću silu četke za tvrdokorni korov. Terase od mramora i drva se mogu sigurno obrađivati s laganim pritiskom odozgora i nježnim potiskom AS 30 WeeHexa preko osjetljivih površina.

Proizvodi

AS 30 WeedHex 140

Mehaničko otklanjane korova za privatne korisnike

35 cm
2,4/3,3 kW (hp)
na proizvod »
AS 30 WeedHex 160

Mehaničko otklanjanje korova za profesionalnu uporabu

35 cm
3,0/4,1 kW (hp)
na proizvod »
AS 30 E-WeedHex

Mehaničko otklanjane korova za privatne korisnike bez ispušnih plinova!

35 cm
na proizvod »
AS 50 WeedHex

Profesionalno otklanjanje korova na velikim površinama

50 cm
4,1/5,5 kW (hp)
na proizvod »